Zangworkshop Zangtechniek II-Vervolg

Na groot succes van de vorige workshops Zangtechniek I en Zangtechniek II wordt er nu een vervolg gegeven op de workshop Zangtechniek II.

Op zaterdag 17 mei 2014 vindt een vervolg van de zangworkshop ‘Zangtechniek II’ plaats. Tijdens deze workshop wordt er weer diep ingegaan op de zangtechniek waarbij dit keer de nadruk ligt op de stemfuncties (denk aan borststem/kopstem/neutral/overdrive) en hoe en wanneer je wat het beste kunt gebruiken. Uiteraard komen ook andere dingen aanbod zoals de lippen, kaak, adem enz. Deze workshop is zeer geschikt voor mensen die al de workshop ‘Zangtechniek I’ en/of ‘Zangtechniek II’ hebben gevolgd, voor gevorderden en voor mensen met enige ervaring.

Info
Wanneer: Zaterdag 17 mei 2014
Tijd: 10:30 uur tot 12:00 uur
Waar: Zangpraktijk Pauline Klever, Zonnedauw 32, 2408 LV Alphen a/d Rijn
Niveau: gevorderden
Leeftijd: vanaf 14 jaar en ouder
Kosten: €30,- inclusief 21% BTW en lesmateriaal

Algemene voorwaarden:
De deelnemer ontvangt na inschrijving een factuur met het totaalbedrag. De factuur dient voor de workshopdatum te worden overgemaakt.

De workshop kan doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Tot uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken workshopdatum kan de workshop kostenloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 7 dagen voor de workshopdatum is er geen restitutie van het lesgeld mogelijk. Mocht de docente genoodzaakt zijn om de workshop af te zeggen (bijvoorbeeld in het geval van ziekte), dan zal er zo snel mogelijk in overleg een nieuwe datum worden gepland en wanneer dat niet lukt wordt het lesgeld direct gerestitueerd.

Wil je je voor deze workshop aanmelden, stuur dan een mailtje met je gegevens naar .